Medonja Građanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 243
Komentari (6)
Saobraćajna signalizacija
  • Slučaj postavljen: 02-11-2016
  • Opasan pružni prelaz
21, Ваљево, Србија - Valjevo
  • Model aparata:
  • Marka aparata:
  • Originalni datum slike:
  • Obrada slike:
Bio sam očevidac prisustva železničke kompozicije na drumskom prelazu preko pruge u trenutku kada je rampa bila podignuta

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (6)
Poslali smo dopis na adrese Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Ministarstvo unutrašnjih poslova.
22-11-2016 23:15:39
Železnica je veom aljkava i potpuno neodgovorna.Navikli su da gaze ljude bez trunke griže savesti
17-11-2016 23:49:27
Jasno da su ovde ljudski životi ugroženi i svakako se nećemo ovde zaustaviti ukoliko problem ni posle 8. novembra ne bude rešen. Nastavićemo da kontaktiramo sve nadležne u gradu i državi, kako na nivou sistema železnica, tako i na nivou krivične odgovornosti, sve dok problem ne bude rešen.
05-11-2016 21:14:43
Odgovor Železnice je vrlo nekorektan i neistinit.Ni reči izvinjenja.Šta bi bilo da je neko poginuo?
04-11-2016 20:44:18
Dobili smo odgovor od „Infrastruktura železnice Srbije“ koja se nalazi u prilogu.

Nakon predviđene sanacije (08.11.2016.) svih putnih prelaza, kada budete u prilici pogledajte i slikajte trenutno stanje. Ukoliko je sanacija izvršena, molimo Vas da sa slikom ili videom (dokaznim materijalom) zatvorite slučaj.
Ako je stanje i dalje isto, priložite nam dokazni materijal preko komentara kako bi mogli ponovo da kontaktiramo nadležne.
04-11-2016 13:15:11
Inicijativa sa linkom stranice prosleđena je na adrese "Železnica Srbije" AD, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (Sektor za drumski transport, puteve i bezbednost saobraćaja i Sеktor za žеlеznicе i intеrmodalni transport), Policijska uprava Valjevo i Opština Valjevo.
03-11-2016 00:19:22
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
  • Đubrište
  • Objavio Valjevka
  • Prijavljena inicijativa
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"