igorxp Građanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2243
Komentari (1)
Problemi pešaka
  • Slučaj postavljen: 10-12-2019
  • Ruinirane stepenice ispred vrtića
Vinogradski venac 40 - Čukarica - Beograd
  • Model aparata: ANE-LX1
  • Marka aparata: HUAWEI
  • Originalni datum slike: 2019:11:01 08:11:09
  • Obrada slike: ANE-LX1 9.1.0.208(C432E6R1P7)
Na putu od javnog parkinga do vrtića Plava ptica na Ceraku, stepenici su vidno oštećeni i prilično je nezgodno zakoračiti na iste. S obzirom da tuda svakodnevno prolazi preko 200 dece od jaslenog do predškolskog uzrasta, molim da uputite prijavu nadležnim organima.

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (1)
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Čukarica, Sekretarijat za inspekcijske poslove.
10-12-2019 16:57:48
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"