MarkoBg Velegrađanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2239
Komentari (1)
Rupa na putu
  • Slučaj postavljen: 04-12-2019
  • Rupe na putu
Gavrila Principa 75 - Savski venac - Beograd
  • Model aparata:
  • Marka aparata:
  • Originalni datum slike:
  • Obrada slike:
Postovani, u ulici Gavrila Principa, tacnije u delu izmedju Balkanske i Mihaila Bogicevica nalazi se velika neasfaltirana rupa koja stvara poteskoce vozacima, a pri tom izgleda vrlo ruzno.

Molimo nadlezne da poprave stetu i vrate sve u predjasnje stanje.

Zahvalni, gradjani

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (1)
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Savski venac, Sekretarijat za inspekcijske poslove, JP Putevi Beograda, JKP Beograd put.
04-12-2019 12:19:32
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"