boeing Super heroj


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2236
Komentari (1)
Problemi u saobraćaju
  • Slučaj postavljen: 29-11-2019
  • Uzak put, lose stanje
Unnamed road - Zvezdara - Beograd
  • Model aparata: LND-L29
  • Marka aparata: HUAWEI
  • Originalni datum slike: 2019:11:23 11:21:05
  • Obrada slike: LND-L29 8.0.0.148(C432)
Da li se moze nesto uraditi po pitanju stanja puta kojim se iz Mirijeva stize do groblja Lesce? Put je ocajnog kvaliteta, uzak. Valjalo bi ga prosiriti ili bar nasuti nesto sa strane kako bi kola mogla da se mimoilaze bez opasnosti da razvale tockove.. Nisam jedino siguran da li ovaj put pripada Zvezdari ili Paliluli..

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (1)
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Zvezdara, Sekretarijat za saobraćaj, JP Putevi Beograda, JKP Beograd put.
29-11-2019 20:03:33
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"