am0506 Savesni građanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2232
Komentari (1)
Rupa na putu
  • Slučaj postavljen: 28-11-2019
  • Ulegnuce na putu
Dzona Kenedija 77 - Zemun - Beograd
  • Model aparata: SM-G965F
  • Marka aparata: samsung
  • Originalni datum slike: 2019:11:27 22:18:48
  • Obrada slike: G965FXXU7CSJ1
Vremenom ulegnuce postaje sve vece, ko ne zna da postoji kasno ga moze uociti, a onda vecina vozaca udari karter i pod vozila, gde dodje do ljuljanja voila koja mogu da ugroze bezbednost saobracaja i da nastanu stete na vozilima

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (1)
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Zemun, Sekretarijat za inspekcijske poslove, JP Putevi Beograda, JKP Beograd put.
28-11-2019 09:39:47
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"