branislav 1978 Građanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2230
Komentari (2)
Mostovi
  • Slučaj postavljen: 24-11-2019
  • Pasarela za pesake
avalska 11 - Grocka
  • Model aparata:
  • Marka aparata:
  • Originalni datum slike:
  • Obrada slike:
Obracam Vam se povodom zahteva za postavljanje pesacke pasarele preko auto-puta Beograd-Nis,kako bi spojila naselje Klenak sa naseljem Veliki mokri lug.Problem je sto ljudi,a i deca bez znanja roditelja pretrcavaju auto-put,jer je mnogo blize nego da se ide okolnim putem koji je dosta uzak i prometan.
Veoma bi nam znacila pasarela,jer bi se mnogo skratio put deci do osnovne skole Vladislav Petkovic Dis i starijim osobama do Doma zdravlja.Vise puta smo slali zahtev i obracali se osnovnoj skoli,ali bez uspeha.U prilogu je slika sa Google mapa gde se jasno vidi pesak koji prelazi auto-put a sa druge strane utabana staza kojom se ljudi krecu.Unapred zahvalni!

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (2)
Веома опасна тачка на ауто-путу, заиста је потребно поставити неку пасарелу и физичким баријерама забранити претрчавање.
24-11-2019 21:24:27
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Grocka, Sekretarijat za saobraćaj, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, JP Putevi Beograda, JP Putevi Srbije.
24-11-2019 14:16:29
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"