branislav 1978 Građanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2229
Komentari (1)
Problemi u saobraćaju
  • Slučaj postavljen: 24-11-2019
  • Postavljanje zastitne ograde u Avalskoj ulici
Avalska 11-29 - Grocka
  • Model aparata:
  • Marka aparata:
  • Originalni datum slike:
  • Obrada slike:
Avalska ulica se nalazi odmah do autoputa i nema zastitnu ogradu. Tokom zime ulica se ne cisti od snega,slojevi utabanog snega prelaze u led i postaje jako klizavo. Zbog uskog puta i ne postojanja zastitne ograde postoji opasnost klizanja na autoput gde bi posledice bile fatalne! Molimo vas da uzmete nas slucaj u razmatranje jer godinama podnosimo zahteve ali se nista nije uradilo po tom pitanju...
Unapred hvala.

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (1)
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Grocka, Sekretarijat za saobraćaj, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, JP Putevi Beograda, JP Putevi Srbije.
24-11-2019 14:14:37
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"