branislav 1978 Građanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2228
Komentari (1)
Problemi pešaka
  • Slučaj postavljen: 24-11-2019
  • Postavljanje lezeceg policajca u ulici Sretena Vukosavljevica
Lovćenska 11 - Zvezdara - Beograd
  • Model aparata:
  • Marka aparata:
  • Originalni datum slike:
  • Obrada slike:
Postovani,obracam vam se zbog zahteva za postavljanje lezecih policajaca. Ulica Sretena Vukosavljevica je ove godine rekonstruisana ,uradjen je asfalt i trotoar na pola deonice.
Samim tim je postala rizicna, jer zbog dobrog puta vozaci voze dosta brze i na mestima gde nema trotoara. Ulica Sretena Vukosavljevica je precica od Kaludjerice ka autoptu i Bulevaru Kralja Aleksandra i dosta je prometna a to je jedini put do gradskog prevoza kojim pesaci (deca) prolaze.Molimo vas da nam izadjete u susret radi bezbednosti nase dece i nas.Unapred hvala.

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (1)
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Zvezdara, Sekretarijat za saobraćaj, JP Putevi Beograda.
24-11-2019 14:12:59
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"