vinca_307 Savesni građanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2223
Komentari (1)
Životna sredina
  • Slučaj postavljen: 20-11-2019
  • Чишћење тока и сређивање корита реке Болечице
Бабин Луг бб - Grocka
  • Model aparata:
  • Marka aparata:
  • Originalni datum slike:
  • Obrada slike:
Не мора много да се пише, Национална географија је направила репортажу о, како кажу, једној од најзагађенијих река у Европи:

https://www.nationalgeographic.rs/zagadjene-vode-srbije/9183-reka-bolecica-edan-od-najzagadjenijih-vodotokova-u-srbiji.html?p=2

Општина Гроцка би морала хитно да се позабави овим проблемом.


Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (1)
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Grocka, Sekretarijat za inspekcijske poslove, Sekretarijat za zaštitu životne sredine, Ministarstvo za zaštitu životne sredine.
20-11-2019 16:38:45
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"