vinca_307 Savesni građanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2222
Komentari (1)
Problemi u saobraćaju
  • Slučaj postavljen: 20-11-2019
  • Изградња нових саобраћајница на простору КО Винча и КО Ритопек
Капетана Бате бб - Grocka
  • Model aparata:
  • Marka aparata:
  • Originalni datum slike:
  • Obrada slike:
- Спајање улица Барањска и Капетана Бате
- Спајање нове улице мостом преко реке Болечице са насељем које се формира код ресторана Мировица


Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (1)
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Grocka, Sekretarijat za saobraćaj, JKP "Beograd put", JP "Putevi Beograda" i J.P. Direkcija za izgradnju opštine Grocka.
20-11-2019 16:35:48
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"