ppap Građanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2220
Komentari (1)
Saobraćajna signalizacija
  • Slučaj postavljen: 15-11-2019
  • Iščupan saobraćajni znak
Vladimira Popovića 14, Novi Beograd - Novi Beograd
  • Model aparata: Moto E (4) Plus
  • Marka aparata: motorola
  • Originalni datum slike: 2019:11:15 09:51:48
  • Obrada slike: MediaTek Camera Application
Na uglu dve ulice, neposredno pored mog ulaza, neko je iščupao saobraćajni znak (obrnuti trougao). Znak je služio i kao barijera da vozači ne mogu kolima da se popnu i voze preko zelene površine.
Sada znak leži iščupan, na zemlji pored rupe u koju je bio zaboden i nemo svedoči o bahatim vozačima koji gaze preko njega.

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (1)
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Novi Beograd, Sekretarijat za inspekcijske poslove, JP Putevi Beograda, JKP Beograd put.
15-11-2019 17:08:10
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"