Lola Građanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2218
Komentari (1)
Buka
  • Slučaj postavljen: 08-11-2019
  • Buka u zgradi
Gospodara Vučića 124, Beograd, Srbija - Voždovac - Beograd
  • Model aparata:
  • Marka aparata:
  • Originalni datum slike:
  • Obrada slike:
Skoro 6-7 godina trpimo buku koju proizvode komšije koje žive iznad nas. Problem je višeslojan jer se stan izdaje uglavnom porodicama sa malom decom(detetom) i naša agonija iznova započne svaki put kada se usele novi podstanari. Buku proizvode svi članovi domaćinstva jer se svakodnevno pomera nameštaj, deca/dete po ceo dan proizvodi buku trčanjem, takođe, buka je svaki put kada izlaze ili ulaze u stan jer lupaju vratima a ne zatvaraju ih. Oglušuju se na sve naše višegodišnje primedbe, molbe , pa i pretnje da ćemo pozvati komunlanu policiju. Poslednje u nizu, na moju direktnu žalbu podstanaru, dobila sam ''savet'' da idem kod specijaliste , što se može protumačiti kao uvreda.
Komšija koji je predsednik kućnog saveta je retko zainteresovan ili uplašen. Mi smo taoci raznih novih stanara za koje ne znamo ni da li su prijavljeni, ni kako se zovu , niti možemo drugim putem da se požalimo.
Molimo za razumevanje jer ako želimo da zajednica poštuje svakog svog člana, (u ovom slučaju život u maloj stambenoj zgradi), važan preduslov je da svi imamo prava ali i jednake obaveze - da se ponašamo civilizovano.

Unapred hvala,

Olgica Milojević

p.s. Kontaktiranjem vaše podrške, savetovano mi je da pirložim nekakv vizuelni sadržaj.

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (1)
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Voždovac, Sekretarijat za inspekcijske poslove, Sekretarijat za poslove komunalne policije.
08-11-2019 16:28:52
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
  • Otpao znak
  • Objavio boeing
  • Prijavljena inicijativa
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"