Vule Građanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2213
Komentari (2)
Trotoari
 • Slučaj postavljen: 30-10-2019
 • Stubići na trotoaru
Svetozara Radića 8 - Savski venac - Beograd
 • Model aparata:
 • Marka aparata:
 • Originalni datum slike:
 • Obrada slike:
 • Model aparata:
 • Marka aparata:
 • Originalni datum slike:
 • Obrada slike:
Poštovani,

Hteo bih da prijavim neovlašćeno postavljanje stubića na trotoaru u ulici Svetozara Radića od 3 do br. 12, ulica se nalazi na opštini Savski venac između Crnogorske i Karađorđeve.

Preko noći su se pojavili stubići na trotoarima (žuto - crni) sa katancima, nisu tipski kao što je postavljala gradska uprava grada Beograda. Preko dana su podignuti i zaključani a uveče parkirani automobili,
pretpostavljam da su automobili stanara iz te ili okolnih ulica.

Moje pitanje je da li je to dozvoljeno i koja inspekcija je nadležna za skidanje istih, s obzirom da sam pre izvesnog vremena poslao mail i Komunalnoj miliciji na koji nisu odreagovali, a ni odgovorili.

S poštovanjem,
Unapred hvala
Igor Vujčić

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (2)
Dobili smo odgovor od Sekretarijata za saobraćaj:

"Поштовани,

Потребно је да се поводом предмнетног питања обратите Секретаријату за инспекцијске послове.

Срдачан поздрав
Секретаријат за саобраћај
Одељење за информисање"

Čekamo odgovor pomenutog nadležnog organa.
13-11-2019 15:35:38
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Savski venac, Sekretarijat za inspekcijske poslove, Sekretarijat za saobraćaj, Sekretarijat za poslove komunalne milicije.
30-10-2019 08:51:27
 
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"