boeing Super heroj


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2205
Komentari (3)
Saobraćajna signalizacija
  • Slučaj postavljen: 23-10-2019
  • Semafor 'gusi' saobracaj
Krusevacka - Voždovac - Beograd
  • Model aparata:
  • Marka aparata:
  • Originalni datum slike:
  • Obrada slike:
Da li postoji mogucnost da se nesto uradi sa semaforom u Krusevackoj ulici blizu ugla sa ulicom Djordja Kratovca? Naime, on bez ikakvog stiskanja tastera na njemu pali crveno za vozace.. U ionako zagusenoj ulici od saobracaja, samo je tako nesto nedostajalo. Da li moze da se odradi da na njemu stalno bude zeleno za vozace dok pesaci ne stisnu taster, kada ce se upaliti crveno za vozila, a zeleno za pesake? Prosto da se nekako odrzava protok saobracaja, jer je tamo preko celog dana haos..

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (3)
Dobili smo odgovor od JP "Putevi Beograda":

"Поштовани,

У вези Ваше пријаве која се односи на регулисање режима рада светлосне сигнализације у Улици Крушевачка, у зони раскрснице са Улицом Ђорђа Кратовца, на територији ГО Вождовац, обавештавамо Вас следеће:

Према извештају добијеном од стране надзорног органа ЈП „Путеви Београда“, детекторски рад светлосних сигнала на предметној локацији је тренутно у квару, ради се на његовом отклањању у што краћем временском року. Док се исти не отклони светлосна сигнализација ће радити у резервном-фиксном програму режима рада.

С поштовањем,
ЈП „Путеви Београда“ "
04-11-2019 15:37:49
Dobili smo odgovor od Sekretarijata za inspekcijske poslove:

"Поштовани,

С обзиром да је пријава прослеђена надлежном органу, инспекције Секретаријата за инспекцијске послове неће поступати по пријави.

Секретаријат за инспекцијске послове"
04-11-2019 15:37:00
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Voždovac, Sekretarijat za inspekcijske poslove, Sekretarijat za saobraćaj, JP Putevi Beograda, JKP Beograd put.
23-10-2019 20:30:29
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
  • Otpao znak
  • Objavio boeing
  • Prijavljena inicijativa
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"