boeing Super heroj


Zatvorena inicijativa
Inicijativa broj 2204
Komentari (4)
Saobraćajna signalizacija
  • Slučaj postavljen: 23-10-2019
  • Obelezavanje usporivaca saobracaja
Vitanovacka - Voždovac - Beograd
  • Model aparata:
  • Marka aparata:
  • Originalni datum slike:
  • Obrada slike:
Molim da se u Vitanovackoj ulici, deo ispod Vojvode Stepe ofarbaju 'lezeci policajci' jer su potpuno nevidljivi. Postoje znakovi koji ih obelezavaju, ali bi valjalo da budu i vizuelno vidljivi. Posle rekonstrukcije ulice su verovatno zaboravili da ih ofarbaju..

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (4)
Dobili smo odgovor od Sekretarijata za inspekcijske poslove:

"Поштовани,

С обзиром да је пријава прослеђена надлежном органу, инспекције Секретаријата за инспекцијске послове неће поступати по пријави.

Секретаријат за инспекцијске послове"
04-11-2019 15:12:14
Dobili smo odgovor od JKP "Beograd put":

"Поштовани,

Ваша пријава је евидентирана и прослеђена надлежним службама ЈКП Београд пут, које ће изаћи на поменуту локацију и реаговати из своје надлежности у складу са планом рада и поштујући приоритете.

Срдачан поздрав
ЈКП "Београд пут"
Служба за техничку припрему
Одељење за планове, анализу и маркетинг
тел.011/2071-622"
04-11-2019 15:10:43
Obelezeni usporivaci..
29-10-2019 15:40:34
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Voždovac, Sekretarijat za inspekcijske poslove, JP Putevi Beograda, JKP Beograd put.
23-10-2019 20:28:41
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
  • Otpao znak
  • Objavio boeing
  • Prijavljena inicijativa
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"