boeing Super heroj


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2180
Komentari (3)
Problemi u saobraćaju
  • Slučaj postavljen: 08-10-2019
  • Haos u saobracaju!
Miska Jovanovica 1 - Voždovac - Beograd
  • Model aparata:
  • Marka aparata:
  • Originalni datum slike:
  • Obrada slike:
Mozda sam vise i dosadan, ali cu ovo da prijavljujem dok se god nesto ne promeni. Raskrsnica Miska Jovanovica i Peke Pavlovica je u spicevima jedan ogroman saobracajni haos. Krse se sva moguca i nemoguca saobracajna pravila, naravno, preko ledja vozaca koji postuju pravila. Obilaze se citave kolone kako bi se stalo ispred prvog na semaforu. Voze bahato suprotnim smerom po 100m bez ikakvog problema jer NEMA ko da ih kazni. Vozi se kontra smerom u ulici Jase Ignjatovica jer gospoda nece da stoje u koloni u Peke Pavlovica pa lepo 'ukradu' kontra smer i samo se pojave kod semafora i prave haos u saobracaju. Imamo i skretanje levo u Husovu sto je takodje zabranjeno ali - NEMA KO DA KAZNJAVA I ZAUZDA BAHATE VOZACE! Gde je saobracajna policija? Zasto smo svi mi koji cekamo po 15min da predjemo semafor budale jer imamo frajere koji ne prezaju od najbezobraznijeg ponasanja u saobracaju da odu gde su naumili???? Da li ce se iko pozabaviti ovim svakodnevnim problemom? I nemojte da saobracajna policija kao izadje u 13h i kaze kako nisu videli problem iz prijave!!!! Neka budu tu svaki dan od 7-9h pa ce se nagledati bezobrazluka!!!!!!

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (3)
Neverovatno koliki je ovo dokaz kako saobracajna policija dozvoljava ovoliko bahacenje. Nikada se nisu pojavili ovde niti su nasli za shodno da odgovore na inicijativu.
27-11-2019 08:00:24
Dobili smo odgovor od Sekretarijata za inspekcijske poslove:

"Поштовани,

С обзиром да је пријава прослеђена надлежном органу, инспекције Секретаријата за инспекцијске послове неће поступати по пријави.

Секретаријат за инспекцијске послове"
11-10-2019 12:39:57
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Voždovac, Sekretarijat za saobraćaj, USP za grad Beograd.
08-10-2019 12:23:08
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
  • Otpao znak
  • Objavio boeing
  • Prijavljena inicijativa
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"