Sanja Savesni građanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2164
Komentari (1)
Stajališta
  • Slučaj postavljen: 30-09-2019
  • Polomljena informaciona tabla GSP-a
Autobusko stajalište "Naselje Radiofar" - Surčin
  • Model aparata: moto g(6) play
  • Marka aparata: motorola
  • Originalni datum slike: 2019:09:28 17:49:48
  • Obrada slike: aljeter-user 9 PPPS29.55-35-12-3 a0b9b release-keys
Na autobuskom stajalištu "Naselje Radiofar" (*011*1860#), auto-put Beograd–Zagreb, u smeru od Šida ka Beogradu, polomljena je tabla na kojoj piše koji autobusi prolaze tom trasom, a ne postoji numerički kod preko koga se može saznati za koliko stanica dolazi naredni autobus. S obzirom na to da tom trasom saobraćaju linije koje retko prolaze, kao na primer 711, putnicima bi više nego na drugim lokacijama značilo da mogu da saznaju kada će doći sledeći autobus.

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (1)
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Surčin, Sekretarijat za inspekcijske poslove, Sekretarijat za javni prevoz, JKP GSP Beograd.
30-09-2019 21:57:58
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"