MarkoBg Velegrađanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2079
Komentari (6)
Zelene površine/Parkovi
  • Slučaj postavljen: 01-08-2019
  • Osuseno drvece u centru
Obilicev venac 1 - Stari grad - Beograd
  • Model aparata:
  • Marka aparata:
  • Originalni datum slike:
  • Obrada slike:
Postovani, u novoj pesackoj zoni, ispred ulaza Obilicev venac broj 1 nalazi se skoro sasvim devitalizovano drvo koje je zasadjeno pre 2 godine prilikom otvaranja ove pesacke zone.

Molimo nadlezne sluzbe da reaguju i zamene ovo drvo novom, zdravom sadnicom.

Zahvalni, stanari

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (6)
Inicijativu sa dopisom i dokaznim materijalima poslali smo na adrese: Sekretarijat za informisanje, Sekretarijat za inspekcijske poslove i JKP "Zelenilo Beograd".
07-11-2019 14:03:44
Postovani, stanje na Trgu se nije popravilo, cak se i pogorsalo. Od jednog drveta na pocetku, mnoga okolna su se vec osusila. U prilogu saljemo slike osusenog drveca i jednu sliku zdrave sadnice da bi se videla razlika u tome kako u ovo vreme izgleda zdravo drvo, a kako osuseno na istoj lokaciji.

Molimo, zamenite oseusene sadnice zdravim.

Zahvalni, gradjani
05-11-2019 12:25:52
Inicijativu sa dopisom i dokaznim materijalima poslali smo na adrese: Sekretarijat za informisanje, Sekretarijat za inspekcijske poslove i JKP "Zelenilo Beograd".
15-09-2019 22:02:20
Postovani, Trg Republike jos zvanicno nije ni otvoren, a vec se drvece posadjeno na njemu osusilo.

Molimo nadlezne organe da reaguju i osuseno drvece zamene novim zdravim sadnicama da se ne bi obrukali pred 07.septembar kad je zakazano zvanicno otvaranje.

Zahvalni, gradjani
04-09-2019 17:20:42
Dobili smo odgovor od Sekretarijata za inspekcijske poslove:

"Поштовани,

С обзиром да је пријава прослеђена надлежном органу, инспекције Секретаријата за инспекцијске послове неће поступати по пријави.

Секретаријат за инспекцијске послове"
05-08-2019 18:41:47
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Stari grad, Sekretarijat za inspekcijske poslove, JKP Zelenilo Beograd.
01-08-2019 15:14:52
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
  • Ruglo
  • Objavio Edelman
  • Prijavljena inicijativa
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 21. februara 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"