bluenick Gradski osvetnik


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2076
Komentari (5)
Rupa na putu
 • Slučaj postavljen: 30-07-2019
 • Ostavljen isečen asfalt nakon radova
Baštovanska, u visini zgrade u Bulevaru oslobođenja 124 - Voždovac - Beograd
 • Model aparata: meizu X8
 • Marka aparata: Meizu
 • Originalni datum slike: 2019:07:16 18:03:26
 • Obrada slike: Meizu Camera
 • Model aparata: meizu X8
 • Marka aparata: Meizu
 • Originalni datum slike: 2019:07:16 18:03:04
 • Obrada slike: Meizu Camera
U delu Baštovanske ulice, na potezu od raskrsnice sa Kokanovom do raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja, neka firma (privatna ili državna, ne zna se) je pre 3-4 nedelje izvodila radove. Deo asfalta i trotoara, koji su zbog radova isekli, nisu sanirali, već su samo betonirali. Asfalt je isečen na 2 mesta, na razmaku od oko 100m. Pri tome se beton, koji su nalili, nalazi par centimetara niže u odnosu na okolni asfalt. Razbismo svi redom trapove automobila, a i pešaci imaju problema, pogotovo noću. U početku, cela dva dana su tu stajali znaci obaveštenja o radovima, ali nakon ta dva dana niti ima znakova, niti ko dolazi da ovo završi. Zakonom bi trebalo sankcionisati svakog izvođača radova, koji svoje radove ostavi nedeljama i mesecima nezavršenim, a na štetu građana.

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (5)
Inicijativu sa novim dopisom i materijalima poslali smo na adrese: Sekretarijat za inspekcijske poslove, JP "Putevi Beograda" i JKP "Beograd put".
15-09-2019 22:17:58
Nikakve reakcije nadležnih nema. Rupe su se proširile pored ovih isečenih delova asfalta. Uništavamo svoje automobile svaki dan. Ko će da odgovara za to i da nam nadoknadi štetu?
05-09-2019 18:50:22
Dobili smo odgovor od JP "Putevi Beograda":

"Поштовани,

Пријаву грађана смо проследили Секретаријату за инспекцијске послове на даљу надлежност.

С поштовањем
ЈП „Путеви Београда“ "
05-08-2019 18:40:42
Dobili smo odgovor od Sekretarijata za inspekcijske poslove:

"Поштовани,

Ваша представка ће бити размотрена у складу са надлежностима Секретаријата за инспекцијске послове.

Срдачан поздрав.
Секретаријат за инспекцијске послове"
05-08-2019 18:39:40
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Voždovac, Sekretarijat za inspekcijske poslove, JP Putevi Beograda, JKP Beograd put.
30-07-2019 19:17:10
 
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
 • Otpao znak
 • Objavio boeing
 • Prijavljena inicijativa
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 21. februara 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"