pavlovic maja Građanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 2063
Komentari (2)
Životinje - problemi
  • Slučaj postavljen: 23-07-2019
  • ČOPOR PASA U CENTRU RALJE
Centar Ralje izmedju Ul. Profesora Andonovića i Ul. Bate Mirkovića - Sopot
  • Model aparata:
  • Marka aparata:
  • Originalni datum slike:
  • Obrada slike:
Godinama unazad problem pasa lutalica u prigradskom mestu Ralja je postao nepodnošljiv i neizdrljiv. Ovaj problem sve više opterećuje i otežava život kako ljudima koji svakodnevno prolaze centrom Ralje, maloj deci koja idu u školu i koja se plaše da prodju ulicom, a da ih neko kuče ne napadne, jer u pitanju su napušteni psi, koji trče čoporativno svakom ko čeka pored stanice autobus i stvarno prizor je zastarašujući, kad ne možete normarno da pridjete stanici, a da na Vas ne skoči čopor besnih pasa. Psi se kreću i po asfaltu, tako susreću vozila, tako da otežavaju normalno odvijanje saobraćaja, a s obzirom da je u pitanju raskrsnica i da to može izazvati saobraćajni udes. U prilogu Vam šaljem sliku, koja govori više od reči, a ova slika me sačeka svako jutro kad idem na posao. Nadam se da će neko razumeti i rešiti problem. Unapred zahvalna.

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (2)
Dobili smo odgovor od Sekretarijata za inspekcijske poslove:

"Поштовани,

С обзиром да је пријава прослеђена надлежном органу, инспекције Секретаријата за инспекцијске послове неће поступати по пријави.

Секретаријат за инспекцијске послове"
24-07-2019 18:26:11
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Sopot (Načelnik, Odsek za inspekcijske poslove), Javno komunalno preduzeće "Sopot", Sekretarijat za inspekcijske poslove, JKP Veterina Beograd (Zoohigijena).
23-07-2019 13:30:57
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"