dule05bgd Savesni građanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 1881
Komentari (4)
Smeće
  • Slučaj postavljen: 15-04-2019
  • Nesavesni čistači ulica i šetači pasa
Интернационалних бригада 74 - Vračar - Beograd
Поштовани, ово је већ други пут да пријављујем несавесне грађане који шетају кучиће и њихову велику нужду остављају испред моје капије. Разлика је овог пута што ме је мрзело да мотам камере и видим ко је извршио прекршај остављања нужде испред, па само пријављујем господина који чисти улице, а који је уредно то исто говно са улице једним замахом метле убацио у моје двориште. Рекло би се намерно, јер му није ни у једном моменту пало на памет да то врати на улицу, тј почисти (ако је грешком учинио).
Обраћам се градској управи са захтевом да се хитно уведе нови правилник који ће решити проблем несавесних шетача паса (макар и методом днк утврђивања порекла измета, која би била најучинковитија, па кад казна буде пар хиљада евра, можда се смањи број прекршаја).
Такође, обраћам се Градској чистоћи са захтевом да ми достави информације о томе каква је санкција предузета против дотичног господина који је дана 15.априла 2019. године у јутарњим часовима чистио улицу Интернационалних бригада (потез од Јанка Веселиновића до Петра Кочића), као и да пошаље екипу која ће предметно говно уклонити из мог дворишта у року од 24 сата. У супротном ћу контактирати адвоката и даље ћемо комуницирати преко суда.


Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (4)
Nov dopis smo poslali na adresu inspekcije GO Vračar.

Inicijativu sa linkom stranice poslali smo na adrese: Sekretarijat za komunalne i stambene poslove i JKP "Gradska čistoća".
19-04-2019 14:59:39
Чиста ЛАЖ је да није наведен навод из пријаве! Измет и даље стоји испод моје капије, само је требало да погледају снимак и видели би га. А што се градске чистоће тиче, с обзиром на то да нису ни одговорили на пријаву, осим моје личне тужбе, да ли нека инспекција контролише њихов рад?
19-04-2019 14:46:46
Dobili smo obaveštenje od inspekcije GO Vračar:

"Odmah po dobijanju prijave prosleđene preko Komunalne Policije i izlaskom na lice mesta nisu zatečeni navodi iz prijave, nisu zatečene ni osobe koje šetaju pse. Ulica je bila u urednom stanju. Komunalna inspekcija može reagovati samo u slučaju da lice zatekne u činjenju prekršaja . U narednom periodu i dalje će se vršiti pojačana kontrola ulice Internacionalnih brigada kao i okolnih ulica a o eventualnim rezultatima će mo Vas naknadno obavestiti.

Prilog:fotografija Internacionalnih brigada ispred broja 74"
19-04-2019 14:41:09
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Vračar, Sekretarijat za inspekcijske poslove, Sekretarijat za poslove komunalne policije, JKP Gradska čistoća.
15-04-2019 13:06:31
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI