Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 1869
Komentari (11)
Rupa na putu
  • Slučaj postavljen: 10-04-2019
  • Potrebni trotoari i sanacija ulice Jaroslava Černog
Jaroslava Černog, Voždovac, Avala - Voždovac - Beograd
Poštovanje svima,
potrebni trotoari i sanacija ulice Jaroslava Černog na Voždovcu, podnožje Avale (put ka institutu za vodoprivredu "Jaroslav Černi").
Ulica je u očajnom stanju, a ne postoji nikakav trotoar, pa deca na putu u i iz škole nemaju potrebnu saobraćajnu sigurnost.
Duži opis istorije i stanja ulice na videu sa Youtube priloga koji smo snimili.
Hvala unapred, pozdrav

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (11)
Nažalost, u toku današnjeg prepodneva (19.04.2019.) niko se nije javljao na broj centrale opštine Voždovac koji smo dobili, a na broju Službe za informisanje mi je rečeno da "probam od ponedeljka".
Idemo dalje, od ponedeljka ...
19-04-2019 11:43:43
Lepo. Čekamo odgovor.
18-04-2019 21:01:30
Odgovor od opštine Voždovac, takodje stigao danas, par sati posle upućenog maila od strane udruženja !
Iskreno, lično sam u šoku od brzine reakcije. Za ovih 4 godine koliko se kao pojedinci bavimo lokalnim problemima, uglavnom vezanim za decu i školu, nikada, ali nikada nismo imali bilo kakav odgovor u roku manjem od recimo nedelju dana od bilo koje institucije ! A da ne govorim o tišini od po više meseci i godina !
Da li ima veze što smo sada udruženje gradjana ili ne, neznam, a nije ni bitno.

U svakom slučaju pozvaću gospodina Relju sutra u toku radnog vremena, držimo palčeve i javljam dalju reakciju.


"Поштовани,
Ваш допис је прослеђен Рељи Огњеновићу, члану Већа општине Вождовац задуженом за саобраћај. За све додатне информације можете га контактирати путем телефона ..........................

С поштовањем,

Служба за информисање и протокол
Градске општине Вождовац
Београд, Устаничка 53
Тел. 011/2457-931
Е-mail: info@vozdovac.rs"
18-04-2019 19:19:51
Inicijativu sa novim dopisom poslali smo na adrese: GO Voždovac i Sekretarijat za saobraćaj, kako bi uvrstili u plan i program rekonstrukciju ulice.
18-04-2019 15:41:07
Odgovor sa maila kabineta gradonačelnika koji smo kao udriženje dobili malopre.
Koliko shvatam, od bezbednosti bece pešaka u vidu trotoara u dogledno vreme nema ništa, a za sanaciju rupa je nadležan Sekretarijat za saobraćaj?
Nadam se da grešim ...


Poštovani,

Programom uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2019. godinu, koji je usvojila Skupština grada Beograda, Direkcija nema planiranih aktivnosti na izgradnji saobraćajnice Jaroslava Černog.
Za poslove rekonstrukcije, održavanja, zaštite, korišćenja i upravljanja opštinskim putevima i ulicama u naselju možete da se obratite Sekretarijatu za saobraćaj i Javnom preduzeću „Putevi Beograda“, koje obavlja delatnost od opšteg interesa za grad Beograd upravljanja javnim putevima grada Beograda i vrši investitorsku funkciju na izgradnji i rekonstrukciji javnih puteva.

S poštovanjem,

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J.P.
18-04-2019 15:08:44
Hvala na sugestijama, poslate molbe od strane udruženja na : GO Voždovac, Sekretarijat za saobraćaj i Beoinfo / za kabinet gradonačelnika.
Nadamo se skoroj - konkretnoj reakciji ...
18-04-2019 10:23:06
Inicijativu smo ponovo poslali na adrese: GO Voždovac i Sekretarijat za saobraćaj.

Kao udruženje možete da pošaljete zvaničan dopis na adrese Uprava GO Voždovac, Sekretarijatu za saobraćaj i na adresu kabineta gradonačelnika. Verujemo da bismo na taj način ubrzali rešenje ovog problema.
17-04-2019 10:12:28
Drago nam je da se nešto dešava po ovom pitanju, mislim da su ipak ključne preostale dve institucije koje nisu dale odgovor.
Medjutim, ukoliko smatrate da treba da kao udruženje ili pojedinci pošaljemo mail direktno gradonačelniku tj. na kabinet gradonačelnika, molim recite.
Hvala unapred
17-04-2019 08:14:19
Dobili smo odgovor od JP "Putevi Beograda":

"Поштовани,

Обавештавамо Вас да ће надзорни орган ЈП „Путеви Београда“ у оквиру своје надлежности, издати налог извођачу радова уписом у грађевински дневник да санира оштећења на коловозу у Улици Јарослава Черног, на територији ГО Вождовац.

Већи радови се изводе у складу са Програмом радова Секретаријата за саобраћај, који на предлог општина доноси Градоначелник.

С поштовањем
ЈП „Путеви Београда“ "
16-04-2019 18:10:51
Dobili smo odgovor od Sekretarijata za inspekcijske poslove:

"Поштовани,

С обзиром да је пријава прослеђена надлежном органу, инспекције Секретаријата за инспекцијске послове неће поступати по пријави.

Секретаријат за инспекцијске послове"
11-04-2019 19:00:55
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
  • Udarne rupe
  • Objavio Beograd011
  • Prijavljena inicijativa
  • Parkiranje
  • Objavio djuza37
  • Prijavljena inicijativa
INICIJATIVU PRATI