Beograd011 Savesni građanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 1866
Komentari (5)
Problemi u saobraćaju
  • Slučaj postavljen: 09-04-2019
  • Postavljanje semafora za pesake
  • Model aparata:
  • Marka aparata:
  • Originalni datum slike:
  • Obrada slike:
U pasterovoj ulici na raskrsnici sa Bulevarom oslobodjenja nalazi se pesacki prelaz nekih 20-30m udaljen od semafora, ulica je dosta prometna i dosta pesaka ima koji dolaze sa svih strana, svaki dan dolazi do svadja izmedju pesaka i vozaca na ovom pesackom prelazu, takodje pitanje je vremena kada ce neko biti povredjen, posto kada se upali zeleno za automobile pesaci i dalje prelaze preko ovog pesackog prelaza i tako se stvara dodatna guzva i dolazi do svadja, predlog je da se na ovom pesackom prelazu postavi semafor za pesake koji ce biti sinhronizovan sa semaforom koji je udaljen 20-30m napred

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (5)
Inicijativu smo ponovo poslali na adresu Sekretarijata za saobraćaj.
16-09-2019 00:07:44
Proslo je pet meseci od postavljanja inicijative mi jos nismo dobili odgovor od sekretarijata za saobracaj, molim vas prosledite im ponovo inicijativu.
14-09-2019 10:49:44
Dobili smo obaveštenje od JP "Putevi Beograda":

"Поштовани,

У вези са Вашим захтевом који се односи на постављање нове саобраћајне сигнализације, обавештавамо Вас да је за регулисање техничко-регулативних мера надлежан Секретаријат за саобраћај коме је потребно упутити предметни захтев.

С поштовањем
ЈП „Путеви Београда“ "

Inicijativu sa obaveštenjem JP "Putevi Beograda" poslali smo na adresu Sekretarijata za saobraćaj.
16-04-2019 14:51:02
Dobili smo odgovor od Sekretarijata za inspekcijske poslove:

"Поштовани,

С обзиром да је пријава прослеђена надлежном органу, инспекције Секретаријата за инспекцијске послове неће поступати по пријави.

Секретаријат за инспекцијске послове"
10-04-2019 10:59:19
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: GO Savski venac, Sekretarijat za saobraćaj.
10-04-2019 05:53:07
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"