milos89 Građanin


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 1844
Komentari (3)
Igrališta
  • Slučaj postavljen: 29-03-2019
  • Psi na dečijem igralištu
Vojvode Micka Krstića 1 - Palilula - Beograd
  • Model aparata:
  • Marka aparata:
  • Originalni datum slike:
  • Obrada slike: Google
Poštovani,
Psi na dečijem igralištu mi nikad nisu smetali bez obzira na to što je zabranjeno (bar koliko sam ja upućen) i ovo radim samo zbog nesavesnih vlasnika koji neće da skupljaju izmet za svojim ljubimcima. Svakodnevno se u tom parku psi slobodno šetaju i vrše nuždu gde god stignu. Postoji slučaj gde vlasnik samo pusti psa da se slobodno šeta po dvorištu i kompleksu dok on sedi u stanu ili je ko zna gde. Komšije su ih upozoravale ali to samo dovede do svađe bez ikakvog rezultata. Roditelji tamo više i ne vode decu jer znaju kakva je situacija. Ovom inicijativom bih želeo da, ako je ikako moguće, za početak dobijemo tablu da je zabranjeno šetanje pasa po parku a za dalje ćemo videti šta i kako.

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (3)
Dobili smo odgovor od JKP "Veterina Beograd":

"Поштовани,

ЈКП „Ветерина Београд“ се не бави проблемима са власничким псима. По овом питању поднесите Вашу иницијативу комуналној инспекцији јединице локалне самоуправе, то јест ГО Палилула или Комуналној полициуји.

С поштовањем
ЈКП „Ветерина Београд“ "

Čekamo odgovore nadležnih organa pomenutih u prethodnom komentaru Sekretarijata za inspekcijske poslove.
01-04-2019 15:46:11
Dobili smo odgovor od Sekretarijata za inspekcijske poslove:

"Postovani,

Poslove inspekcijskog nadzora nad primenom Odluke o držanju domaćih životinja i kućnih ljubimaca na teritoriji grada Beograda vrši organizaciona jedinica uprave gradske opštine nadležna za poslove komunalne inspekcije, kojoj je prosledjen Vas dopis, uz napomenu da vas obaveste o ishodu.

Komunalno-policijske i druge poslove na održavanju komunalnog reda uređenog ovom odlukom i kontrolu primene odluke u skladu sa Zakonom o komunalnoj policiji i drugim propisima, vrši komunalna policija, kojoj je takodje prosledjen dopis na postupanje.

Sekretarijat za inspekcijske poslove"
01-04-2019 15:44:23
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adresu: JKP "Veterina Beograd" i Sekretarijat za inspekcijske poslove.
29-03-2019 15:48:14
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI