ilegalac Gradski osvetnik


Prijavljena inicijativa
Inicijativa broj 1370
Komentari (3)
Saobraćajna signalizacija
  • Slučaj postavljen: 05-06-2018
  • Grane zaklanjaju saobraćajne znake
Raskrsnica Vase Pelagića i Makedonske - Kraljevo
  • Model aparata: Canon PowerShot SX130 IS
  • Marka aparata: Canon
  • Originalni datum slike: 2018:06:05 09:36:56
  • Obrada slike: Microsoft Windows Photo Viewer 6.1.7600.16385
Grane drveća koje je u privatnom posedu zaklanjaju saobraćajnu signalizaciju. Molim nadležne da preduzmu mere.

Postavite nov komentar
Uz komentar priložite:
Komentari (3)
Nismo dobili odgovor od nadležnih organa. Inicijativu smo ponovo poslali smo na adrese: Opština Kraljevo (Odeljenje za inspekcijske poslove), JKP „Putevi" Kraljevo, JKP "Čistoća Kraljevo", RJ Gradsko zelenilo.
06-08-2018 10:09:48
Vidi se da je nešto rađeno, ali je urađeno radi reda. Očigledno je da su skresane grane ispred samog znaka, a grane koje zaklanjaju znak, a bliže su vozilu pri nailasku, što očigledno zaklanja vidik, su ostale. Nadam se da će se neko ko je iznad 'Putevi' - a, a možda i rukovodilac 'Putevi' - smilovati da izađe na teren i proveriti kako ekipe (površno) rade. Možda grešim, ali fotografija koja je nastala iz trake koje nailazi vozilo govori za sebe.
08-06-2018 17:04:06
Inicijativa sa linkom stranice je prosleđena na adrese: Opština Kraljevo (Odeljenje za inspekcijske poslove), JKP „Putevi" Kraljevo, JKP "Čistoća Kraljevo", RJ Gradsko zelenilo.
05-06-2018 10:33:33
  
INICIJATIVE U KOMŠILUKU
INICIJATIVU PRATI
Obaveštavamo vas da portal Moja inicijativa, jedinstveno mesto za prijem predstavki građana i njihovu distribuciju nadležnima, prestaje sa radom 16. aprila 2020. godine.
S obzirom na to da nakon više od 4 godine transparentnosti, entuzijazma i volontiranja nismo uspeli da zainteresujemo relevantne fondacije i institucije za podršku našem programu, prinuđeni smo na ovaj korak.
Pomenuta podrška je u ovoj situaciji neophodna kako bismo mogli da se na adekvatan način posvetimo unapređenju funkcionisanja aplikacije mojainicijativa.com, i, na taj način, rešavanju problema hiljada građana i organizacija kroz njihovu vidljivost za nadležne organe.
Zahvaljujemo se svima na učešću, pomoći i angažovanju u radu građanskog portala mojainicijativa.com, sa zajedničkim ciljem da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život i rad.

Tim Moja inicijativa
Udruženje građana "Klikni glasno"